PREDSTAVNICI UHRS-a NA EP


Pored naših reprezentativki učesnica na EP zasigurno treba spomenuti Zagreb, Varaždin i Osijek gradove domaćine, sve njihove strukture koji su uključene u organizaciju prvenstva. Isto tako i velikog broja službenih osoba i volontera koji učestvuju u organizaciji EP.

Također na ovom prvenstvu i Udruga Hrvatskih rukometnih sudaca ima svoje predstavnike koji u svojim gradovima organizatorima i domaćinima prvenstva obavljaju poslove oko same provedbe natjecanja kao mjeritelji vremena, zapisničari i statističari.

Na ovom prvenstvu u sastavu Izvršnog odbora prvenstva predstavnica HRS-a je Lidija BOJIĆ ĆAĆIĆ a UHRS predstavljaju Josip POSAVAC u svojstvu delegata EHF, te EHF sudački par Dalibor JURINOVIĆ i Marko MRVICA.

Naš sudački par kao i nadzornik od 03.-06.12.2014. godine raspoređeni su u Mađarske gradove Gyor i Debrecen. Nakon obavljenog mini seminaru prije početka prvenstva ostaju u Gyoru i gdje su sudili prvu utakmicu na prvenstvu između Španjolske i Poljske. Nakon toga odlaze u Debrecen gdje sude u zadnjem kolu u grupi utakmicu Rumunjska – Ukrajina a potom ostaju do završetka razigravanja gdje će zasigurno biti angažirani.

Naši predstavnici potom odlaze na polufinalne i finalne utakmice u Budimpeštu s obzirom na ishod naših reprezentativki za očekivati da bi jedno od finala trebali suditi što zasigurno svojom kvalitetom i zaslužuju. 

Sve rezultate i tablicu EP možete pratiti "klikom"   „OVDJE“

Preuzeto sa www.hr-rukomet.hr


Autor: Senad Imamović, - 16.12.2014 u 08:57